ADHD

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

Iedereen is verplicht een basisverzekering af te sluiten, maar er zijn vele aanvullende verzekeringen die niet verplicht zijn. Je kunt je bijvoorbeeld aanvullend laten verzekeren voor ADHD, echter is dit niet voor iedereen interessant.

Kijk naar je actuele situatie en probeer vooral ook vooruit te kijken naar 2016. Kan het zijn dat je volgend jaar een aanvullende verzekering voor ADHD nodig hebt? Zal dit qua prijs interessant zijn? Zal het goedkoper of duurder zijn om zelf alles te betalen?

Vergelijk verschillende aanvullende verzekeringen en vergoedingen en kijk naar je eigen situatie, aangezien iedereen andere prioriteiten qua verzekering zal hebben.

ADHD vergoeding

ADHD valt niet standaard binnen de basisverzekering. Je kunt voor ADHD zelf bepalen of je een aanvullende verzekering wilt afsluiten of dat dit niet nodig is. Zoals je wellicht weet is de basisverzekering verplicht, voor aanvullende verzekeringen is dit niet het geval.

De keuze of je wel of niet een aanvullende verzekering voor ADHD wilt afsluiten kan niemand anders voor je maken. Het is vaak lastig inschatten wat jou de komende periode te wachten staat. Je kunt natuurlijk wel aan je ouders of aan vrienden vragen wat zij je aanraden om te doen. Daarnaast kun je in kaart proberen te brengen wat voor zorg je verwacht te gebruiken in het komende jaar.

Op basis van je eigen verwachtingen kan je inschatten of het voordelig voor je is om je te verzekeren voor ADHD. Dit doe je door te kijken welke kosten je verwacht te maken en vervolgens uit te rekenen wat een aanvullende verzekering jou extra kost voor een jaar. Heb je je aanvullend verzekerd maar verwacht je toch geen gebruik te maken van dit type zorg? Een aanvullende verzekering kan ieder moment worden opgezegd.

Klik op onderstaande knop vind de verzekering die het beste past bij jouw zorgwensen:

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen