Alternatieve Geneeswijzen

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

Naast de verplichte basisverzekering is het mogelijk om één of meerdere aanvullende verzekeringen te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld vergoed worden voor de kosten van alternatieve geneeswijzen.

Houd rekening met je eigen situatie, kijk bijvoorbeeld of je nu al alternatieve geneeswijzen gebruikt. Ook kun je proberen te anticiperen wat je in 2016 gaat doen, denk je er over om door te gaan of te beginnen met alternatieve geneeswijzen?

De vergoeding verschilt per verzekeraar, deze kun je vergelijken. Je kunt er ook voor kiezen om je niet aanvullend te verzekeren voor alternatieve geneeswijzen als dit niet bij jouw situatie past.

Alternatieve Geneeswijzen vergoeding

Alternatieve Geneeswijzen valt niet standaard binnen de basisverzekering. Je kunt voor Alternatieve Geneeswijzen zelf bepalen of je een aanvullende verzekering wilt afsluiten of dat dit niet nodig is. Zoals je wellicht weet is de basisverzekering verplicht, voor aanvullende verzekeringen is dit niet het geval.

De keuze of je wel of niet een aanvullende verzekering voor Alternatieve Geneeswijzen wilt afsluiten kan niemand anders voor je maken. Het is vaak lastig inschatten wat jou de komende periode te wachten staat. Je kunt natuurlijk wel aan je ouders of aan vrienden vragen wat zij je aanraden om te doen. Daarnaast kun je in kaart proberen te brengen wat voor zorg je verwacht te gebruiken in het komende jaar.

Op basis van je eigen verwachtingen kan je inschatten of het voordelig voor je is om je te verzekeren voor Alternatieve Geneeswijzen. Dit doe je door te kijken welke kosten je verwacht te maken en vervolgens uit te rekenen wat een aanvullende verzekering jou extra kost voor een jaar. Heb je je aanvullend verzekerd maar verwacht je toch geen gebruik te maken van dit type zorg? Een aanvullende verzekering kan ieder moment worden opgezegd.

Klik op onderstaande knop vind de verzekering die het beste past bij jouw zorgwensen:

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen