Buitenlanddekking

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

Als je wilt dat al je medische kosten in het buitenland worden gedekt, en dus niet alleen degenen die onder de verplichte basisverzekering vallen kun je je hier aanvullend voor verzekeren.

Bij de meeste verzekeraars hangt de hoogte van de premie af van het aantal dagen dat je tijdens het jaar in het buitenland bent. Je kunt dus kijken wat voor vakanties je hebt gepland in 2016 en hiermee verschillende aanvullende verzekeringen vergelijken.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je je aanvullende verzekering uiteindelijk toch niet gebruikt, kijk dus goed naar je eigen situatie en of een buitenland dekking interessant voor jou is.

Buitenlanddekking vergoeding

Buitenlanddekking valt niet standaard binnen de basisverzekering. Je kunt voor Buitenlanddekking zelf bepalen of je een aanvullende verzekering wilt afsluiten of dat dit niet nodig is. Zoals je wellicht weet is de basisverzekering verplicht, voor aanvullende verzekeringen is dit niet het geval.

De keuze of je wel of niet een aanvullende verzekering voor Buitenlanddekking wilt afsluiten kan niemand anders voor je maken. Het is vaak lastig inschatten wat jou de komende periode te wachten staat. Je kunt natuurlijk wel aan je ouders of aan vrienden vragen wat zij je aanraden om te doen. Daarnaast kun je in kaart proberen te brengen wat voor zorg je verwacht te gebruiken in het komende jaar.

Op basis van je eigen verwachtingen kan je inschatten of het voordelig voor je is om je te verzekeren voor Buitenlanddekking. Dit doe je door te kijken welke kosten je verwacht te maken en vervolgens uit te rekenen wat een aanvullende verzekering jou extra kost voor een jaar. Heb je je aanvullend verzekerd maar verwacht je toch geen gebruik te maken van dit type zorg? Een aanvullende verzekering kan ieder moment worden opgezegd.

Klik op onderstaande knop vind de verzekering die het beste past bij jouw zorgwensen:

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen