Chiropractie

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

Als je een vergoeding wilt ontvangen voor chiropractie behandelingen voor bijvoorbeeld rug of nek problemen kun je een aanvullende verzekering afsluiten voor 2016. Deze behandelingen worden namelijk niet door de verplichte basisverzekering vergoed.

Aangezien jouw situatie anders is dan die van je buurman kun je jezelf het beste een aantal vragen stellen zoals; heb ik al eens gebruik gemaakt van chiropractie? Denk ik dit volgend jaar nodig te hebben? Is het goedkoper of duurder om de behandelingen zelf te betalen?

Je kunt ook meerdere verzekeraars en hun premies vergelijken om de oplossing te vinden die het beste bij jouw situatie past.

Chiropractie vergoeding

Chiropractie valt niet standaard binnen de basisverzekering. Je kunt voor Chiropractie zelf bepalen of je een aanvullende verzekering wilt afsluiten of dat dit niet nodig is. Zoals je wellicht weet is de basisverzekering verplicht, voor aanvullende verzekeringen is dit niet het geval.

De keuze of je wel of niet een aanvullende verzekering voor Chiropractie wilt afsluiten kan niemand anders voor je maken. Het is vaak lastig inschatten wat jou de komende periode te wachten staat. Je kunt natuurlijk wel aan je ouders of aan vrienden vragen wat zij je aanraden om te doen. Daarnaast kun je in kaart proberen te brengen wat voor zorg je verwacht te gebruiken in het komende jaar.

Op basis van je eigen verwachtingen kan je inschatten of het voordelig voor je is om je te verzekeren voor Chiropractie. Dit doe je door te kijken welke kosten je verwacht te maken en vervolgens uit te rekenen wat een aanvullende verzekering jou extra kost voor een jaar. Heb je je aanvullend verzekerd maar verwacht je toch geen gebruik te maken van dit type zorg? Een aanvullende verzekering kan ieder moment worden opgezegd.

Klik op onderstaande knop vind de verzekering die het beste past bij jouw zorgwensen:

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen