Elektrische / Laserepilatie

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

De verplichte basisverzekering vergoed geen elektrische epilatie of laserepilatie. Maar als je toch vergoed wilt worden voor het verwijderen van ongewenst haar heb je de mogelijkheid een aanvullende verzekering af te sluiten.

Je kunt verschillende verzekeraars en hun premies voor 2016 vergelijken en kijken wat het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Bedenkt je of je volgend jaar elektrische of laserepilatie nodig zult hebben en of je dit zelf kunt betalen of dat het beter is je hiervoor te verzekeren. Het kan namelijk zo zijn dat je een verzekering afsluit en deze uiteindelijk niet gebruikt, maar het omgekeerde kan ook.

Elektrische / Laserepilatie vergoeding

Elektrische / Laserepilatie valt niet standaard binnen de basisverzekering. Je kunt voor Elektrische / Laserepilatie zelf bepalen of je een aanvullende verzekering wilt afsluiten of dat dit niet nodig is. Zoals je wellicht weet is de basisverzekering verplicht, voor aanvullende verzekeringen is dit niet het geval.

De keuze of je wel of niet een aanvullende verzekering voor Elektrische / Laserepilatie wilt afsluiten kan niemand anders voor je maken. Het is vaak lastig inschatten wat jou de komende periode te wachten staat. Je kunt natuurlijk wel aan je ouders of aan vrienden vragen wat zij je aanraden om te doen. Daarnaast kun je in kaart proberen te brengen wat voor zorg je verwacht te gebruiken in het komende jaar.

Op basis van je eigen verwachtingen kan je inschatten of het voordelig voor je is om je te verzekeren voor Elektrische / Laserepilatie. Dit doe je door te kijken welke kosten je verwacht te maken en vervolgens uit te rekenen wat een aanvullende verzekering jou extra kost voor een jaar. Heb je je aanvullend verzekerd maar verwacht je toch geen gebruik te maken van dit type zorg? Een aanvullende verzekering kan ieder moment worden opgezegd.

Klik op onderstaande knop vind de verzekering die het beste past bij jouw zorgwensen:

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen