Flapoorcorrectie

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

Wanneer je alleen over een verplichte basisverzekering beschikt zul je geen vergoeding ontvangen wanneer je je afstaande oren, ook wel flaporen genoemd, laat corrigeren. Wel is het mogelijk hier een aanvullende verzekering voor af te sluiten voor het jaar 2016.

Een aanvullende verzekering kan interessant zijn voor mensen die bijvoorbeeld al een flapoorcorrectie operatie gepland hebben voor 2016, maar ook voor degenen die er over denken een operatie hiervoor te ondergaan. Kijk dus goed naar je eigen situatie. Het is mogelijk verschillende verzekeraars te vergelijken om zo de premie te vinden die het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Flapoorcorrectie vergoeding

Flapoorcorrectie valt niet standaard binnen de basisverzekering. Je kunt voor Flapoorcorrectie zelf bepalen of je een aanvullende verzekering wilt afsluiten of dat dit niet nodig is. Zoals je wellicht weet is de basisverzekering verplicht, voor aanvullende verzekeringen is dit niet het geval.

De keuze of je wel of niet een aanvullende verzekering voor Flapoorcorrectie wilt afsluiten kan niemand anders voor je maken. Het is vaak lastig inschatten wat jou de komende periode te wachten staat. Je kunt natuurlijk wel aan je ouders of aan vrienden vragen wat zij je aanraden om te doen. Daarnaast kun je in kaart proberen te brengen wat voor zorg je verwacht te gebruiken in het komende jaar.

Op basis van je eigen verwachtingen kan je inschatten of het voordelig voor je is om je te verzekeren voor Flapoorcorrectie. Dit doe je door te kijken welke kosten je verwacht te maken en vervolgens uit te rekenen wat een aanvullende verzekering jou extra kost voor een jaar. Heb je je aanvullend verzekerd maar verwacht je toch geen gebruik te maken van dit type zorg? Een aanvullende verzekering kan ieder moment worden opgezegd.

Klik op onderstaande knop vind de verzekering die het beste past bij jouw zorgwensen:

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen