Fysiotherapie

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

Volwassenen die aan een chronische aandoening lijden krijgen pas een vergoeding van de basisverzekering na de 20e behandeling. Voor degenen die geen chronische aandoening hebben wordt fysiotherapie helemaal niet vergoed. Het is echter wel mogelijk om je aanvullend te verzekeren voor fysiotherapie.

Kijk ten eerste goed naar je persoonlijke situatie: heb je een chronische aandoening of niet? Hoeveel behandelingen heb je nodig per jaar? Denk je ook in 2016 fysiotherapie nodig te hebben? Met de antwoorden hierop kun je verschillende verzekeraars en hun aanvullende verzekeringen vergelijken.

Vindt de aanvullende verzekering die het beste bij jouw situatie past als je besluit er één af te sluiten.

Fysiotherapie vergoeding

Fysiotherapie valt niet standaard binnen de basisverzekering. Je kunt voor Fysiotherapie zelf bepalen of je een aanvullende verzekering wilt afsluiten of dat dit niet nodig is. Zoals je wellicht weet is de basisverzekering verplicht, voor aanvullende verzekeringen is dit niet het geval.

De keuze of je wel of niet een aanvullende verzekering voor Fysiotherapie wilt afsluiten kan niemand anders voor je maken. Het is vaak lastig inschatten wat jou de komende periode te wachten staat. Je kunt natuurlijk wel aan je ouders of aan vrienden vragen wat zij je aanraden om te doen. Daarnaast kun je in kaart proberen te brengen wat voor zorg je verwacht te gebruiken in het komende jaar.

Op basis van je eigen verwachtingen kan je inschatten of het voordelig voor je is om je te verzekeren voor Fysiotherapie. Dit doe je door te kijken welke kosten je verwacht te maken en vervolgens uit te rekenen wat een aanvullende verzekering jou extra kost voor een jaar. Heb je je aanvullend verzekerd maar verwacht je toch geen gebruik te maken van dit type zorg? Een aanvullende verzekering kan ieder moment worden opgezegd.

Klik op onderstaande knop vind de verzekering die het beste past bij jouw zorgwensen:

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen