Kronen En Bruggen

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

De basisverzekering, die verplicht is voor iedereen, vergoed niet het plaatsen van kronen, bruggen en inlays. De enige manier om hier een vergoeding voor te ontvangen is doormiddel van een aanvullende verzekering.

Aangezien veel mensen niet weten of ze volgend jaar een kroon of brug nodig hebben is het vaak moeilijk om te beslissen of je je hier aanvullend voor wilt laten verzekeren of niet. Ga na of je in het verleden al zo’n behandeling nodig hebt gehad, probeer de kosten te voorzien van een premie maar ook van een eventuele ingreep in 2016 wanneer je geen aanvullende verzekering hebt.

Kronen En Bruggen vergoeding

Kronen En Bruggen valt niet standaard binnen de basisverzekering. Je kunt voor Kronen En Bruggen zelf bepalen of je een aanvullende verzekering wilt afsluiten of dat dit niet nodig is. Zoals je wellicht weet is de basisverzekering verplicht, voor aanvullende verzekeringen is dit niet het geval.

De keuze of je wel of niet een aanvullende verzekering voor Kronen En Bruggen wilt afsluiten kan niemand anders voor je maken. Het is vaak lastig inschatten wat jou de komende periode te wachten staat. Je kunt natuurlijk wel aan je ouders of aan vrienden vragen wat zij je aanraden om te doen. Daarnaast kun je in kaart proberen te brengen wat voor zorg je verwacht te gebruiken in het komende jaar.

Op basis van je eigen verwachtingen kan je inschatten of het voordelig voor je is om je te verzekeren voor Kronen En Bruggen. Dit doe je door te kijken welke kosten je verwacht te maken en vervolgens uit te rekenen wat een aanvullende verzekering jou extra kost voor een jaar. Heb je je aanvullend verzekerd maar verwacht je toch geen gebruik te maken van dit type zorg? Een aanvullende verzekering kan ieder moment worden opgezegd.

Klik op onderstaande knop vind de verzekering die het beste past bij jouw zorgwensen:

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen