Ooglaserbehandeling

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

Wanneer je je gezichtsvermogen wilt later verbeteren doormiddel van een ooglaserbehandeling wordt dit niet vergoed door de verplichte basisverzekering. Echter is het wel mogelijk om hier een aanvullende verzekering voor te nemen.

Jouw situatie is uniek en ga dus na of dat jij profijt kunt hebben bij deze aanvullende verzekering. Heb je bijvoorbeeld al een operatie gepland staan voor 2016? Denk je er over je ogen te laten behandelen doormiddel van een ooglaserbehandeling om van je bril of lenzen af te zijn? Je kunt verschillende verzekeraars en premies vergelijken om te kijken wat het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Ooglaserbehandeling vergoeding

Ooglaserbehandeling valt niet standaard binnen de basisverzekering. Je kunt voor Ooglaserbehandeling zelf bepalen of je een aanvullende verzekering wilt afsluiten of dat dit niet nodig is. Zoals je wellicht weet is de basisverzekering verplicht, voor aanvullende verzekeringen is dit niet het geval.

De keuze of je wel of niet een aanvullende verzekering voor Ooglaserbehandeling wilt afsluiten kan niemand anders voor je maken. Het is vaak lastig inschatten wat jou de komende periode te wachten staat. Je kunt natuurlijk wel aan je ouders of aan vrienden vragen wat zij je aanraden om te doen. Daarnaast kun je in kaart proberen te brengen wat voor zorg je verwacht te gebruiken in het komende jaar.

Op basis van je eigen verwachtingen kan je inschatten of het voordelig voor je is om je te verzekeren voor Ooglaserbehandeling. Dit doe je door te kijken welke kosten je verwacht te maken en vervolgens uit te rekenen wat een aanvullende verzekering jou extra kost voor een jaar. Heb je je aanvullend verzekerd maar verwacht je toch geen gebruik te maken van dit type zorg? Een aanvullende verzekering kan ieder moment worden opgezegd.

Klik op onderstaande knop vind de verzekering die het beste past bij jouw zorgwensen:

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen