Plastische / Cosmetische Chirurgie

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

Niet alle plastische of cosmetische chirurgie valt onder de basisverzekering. Een aanpassen of herstellen van een aangeboren misvorming of afwijking wordt vergoed door de verplichte basisverzekering maar het aanpassen van de neus voor persoonlijke redenen bijvoorbeeld niet.

Wil je toch je plastische of cosmetische chirurgie vergoed krijgen? Dan heb je de mogelijkheid hier een aanvullende verzekering voor aan te vragen. Ga na of je al een operatie voor 2016 gepland hebt staan of dat je dit van plan bent. Kijk alleen naar je eigen situatie. Het is tevens mogelijk om verschillende verzekeraars te vergelijken om te zien welke premie het beste bij jouw situatie past.

Plastische / Cosmetische Chirurgie vergoeding

Plastische / Cosmetische Chirurgie valt niet standaard binnen de basisverzekering. Je kunt voor Plastische / Cosmetische Chirurgie zelf bepalen of je een aanvullende verzekering wilt afsluiten of dat dit niet nodig is. Zoals je wellicht weet is de basisverzekering verplicht, voor aanvullende verzekeringen is dit niet het geval.

De keuze of je wel of niet een aanvullende verzekering voor Plastische / Cosmetische Chirurgie wilt afsluiten kan niemand anders voor je maken. Het is vaak lastig inschatten wat jou de komende periode te wachten staat. Je kunt natuurlijk wel aan je ouders of aan vrienden vragen wat zij je aanraden om te doen. Daarnaast kun je in kaart proberen te brengen wat voor zorg je verwacht te gebruiken in het komende jaar.

Op basis van je eigen verwachtingen kan je inschatten of het voordelig voor je is om je te verzekeren voor Plastische / Cosmetische Chirurgie. Dit doe je door te kijken welke kosten je verwacht te maken en vervolgens uit te rekenen wat een aanvullende verzekering jou extra kost voor een jaar. Heb je je aanvullend verzekerd maar verwacht je toch geen gebruik te maken van dit type zorg? Een aanvullende verzekering kan ieder moment worden opgezegd.

Klik op onderstaande knop vind de verzekering die het beste past bij jouw zorgwensen:

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen