Steunzolen

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

Wanneer je alleen de verplichte basisverzekering hebt in 2016 zul je geen vergoeding ontvangen voor eventuele steunzolen. Als jij nu al steunzolen gebruikt of deze volgend jaar nodig denkt te hebben kan het interessant zijn om je hier aanvullend voor te laten verzekeren.

Het is mogelijk om verschillende verzekeraars te vergelijken en om er zo achter te komen of een aanvullende verzekering voor steunzolen voor jou, financieel, interessant zou zijn volgend jaar. Kijk naar je actuele situatie, heb je bijvoorbeeld problemen met je voeten die door steunzolen opgelost kunnen worden? Gebruik je nu al steunzolen maar heb je komend jaar een nieuw paar nodig?

Steunzolen vergoeding

Steunzolen valt niet standaard binnen de basisverzekering. Je kunt voor Steunzolen zelf bepalen of je een aanvullende verzekering wilt afsluiten of dat dit niet nodig is. Zoals je wellicht weet is de basisverzekering verplicht, voor aanvullende verzekeringen is dit niet het geval.

De keuze of je wel of niet een aanvullende verzekering voor Steunzolen wilt afsluiten kan niemand anders voor je maken. Het is vaak lastig inschatten wat jou de komende periode te wachten staat. Je kunt natuurlijk wel aan je ouders of aan vrienden vragen wat zij je aanraden om te doen. Daarnaast kun je in kaart proberen te brengen wat voor zorg je verwacht te gebruiken in het komende jaar.

Op basis van je eigen verwachtingen kan je inschatten of het voordelig voor je is om je te verzekeren voor Steunzolen. Dit doe je door te kijken welke kosten je verwacht te maken en vervolgens uit te rekenen wat een aanvullende verzekering jou extra kost voor een jaar. Heb je je aanvullend verzekerd maar verwacht je toch geen gebruik te maken van dit type zorg? Een aanvullende verzekering kan ieder moment worden opgezegd.

Klik op onderstaande knop vind de verzekering die het beste past bij jouw zorgwensen:

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen