Tandartsverzekering

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen

 

Behandelingen en controles bij de tandarts worden, op een paar uitzonderingen na, niet vergoed door de basisverzekering. Om je tandarts kosten vergoed te krijgen heb je de mogelijkheid een aanvullende verzekering af te sluiten.

Je weet natuurlijk niet precies wat het jaar 2016 gaat brengen qua tandarts behandelingen, maar je kunt wel naar een paar dingen kijken. Heb je al controles of ingrepen gepland staan? Heb je vaak problemen met je gebit? Hoe groot denk je dat de kans is dat je het komend jaar dure behandelingen moet ondergaan? Het is mogelijk verschillende premies te vergelijken en zo een oplossing voor jouw situatie te vinden.

Tandartsverzekering vergoeding

Tandartsverzekering valt niet standaard binnen de basisverzekering. Je kunt voor Tandartsverzekering zelf bepalen of je een aanvullende verzekering wilt afsluiten of dat dit niet nodig is. Zoals je wellicht weet is de basisverzekering verplicht, voor aanvullende verzekeringen is dit niet het geval.

De keuze of je wel of niet een aanvullende verzekering voor Tandartsverzekering wilt afsluiten kan niemand anders voor je maken. Het is vaak lastig inschatten wat jou de komende periode te wachten staat. Je kunt natuurlijk wel aan je ouders of aan vrienden vragen wat zij je aanraden om te doen. Daarnaast kun je in kaart proberen te brengen wat voor zorg je verwacht te gebruiken in het komende jaar.

Op basis van je eigen verwachtingen kan je inschatten of het voordelig voor je is om je te verzekeren voor Tandartsverzekering. Dit doe je door te kijken welke kosten je verwacht te maken en vervolgens uit te rekenen wat een aanvullende verzekering jou extra kost voor een jaar. Heb je je aanvullend verzekerd maar verwacht je toch geen gebruik te maken van dit type zorg? Een aanvullende verzekering kan ieder moment worden opgezegd.

Klik op onderstaande knop vind de verzekering die het beste past bij jouw zorgwensen:

 

Vergelijk Alle Zorgverzekeringen